Меню

Зустріч з організаторами конкурсу 2024 Sustainable Composite Design Competition

18.01.2024 відбулась онлайн зустріч з організаторами конкурсу 2024 Sustainable Composite Design Competition, на якій вони роз’яснили умови конкурсу та особливості його організації.

Учасники обговорили з організаторами технічне завдання.

Протягом двох тижнів після зустрічі була сформована та зареєстрована мультидисциплінарна команда КПІ ім. Ігоря Сікорського, до якої увійшли студенти та аспіранти Навчально-наукового механіко-машинобудівного інституту та аспірант Факультету менеджменту та маркетингу.

Майже два місяці команда працює над створенням проєкту системи виробництва електроенергії з відновлюваних джерел (RPGS) із переробленими композитами для дистанційного використання з метою забезпечення електроенергією після катастроф, таких як пожежі, повені, міграція, громадянські заворушення або війна.

Вже скоро відбудеться представлення концепту системи на онлайн зустрічі з організаторами конкурсу та іншими командами.

Проєкт «Реновація освіти в галузі літакобудування» (uCAREER – «Aircraft Engineering Education Renovation») реалізується за Програмою «Малі гранти публічної дипломатії – ОСВІТА на 2023 рік» за спонсорської підтримки Державного департаменту США та Посольства США в Україні (the U.S. Department of State, the U.S. Embassy in Ukraine).

 

Замовити



    ×