Меню

Участь у змаганні 2024 Sustainable Composite Design Competition

11.01.2024 відбулась зустріч з проф. Олесею Жупанською, президентом American Society for Composites (https://www.asc-composites.org/) щодо участі студентів та аспірантів КПІ ім. Ігоря Сікорського в міжнародному змаганні 2024 Sustainable Composite Design Competition.

Такі змагання заохочують команди студентів застосувати свої знання з композитних матеріалів для проектування, створення та моделювання конструкцій. Участь в конкурсі надає студентам можливість спілкуватись зі студентами та професіоналами за межами свого університету та за межами своєї країни.

Проф. Жупанська ознайомила учасників із сучасними тенденціями застосування композитних матеріалів, поділилась досвідом проведення конкурсу минулого року. Студенти мали можливість поставити питання, а також обговорити особливості участі в конкурсі з командою проєкту «Реновація освіти в галузі літакобудування» (uCAREER – «Aircraft Engineering Education Renovation»).

Проєкт «Реновація освіти в галузі літакобудування» (uCAREER – «Aircraft Engineering Education Renovation») реалізується за Програмою «Малі гранти публічної дипломатії – ОСВІТА на 2023 рік» за спонсорської підтримки Державного департаменту США та Посольства США в Україні (the U.S. Department of State, the U.S. Embassy in Ukraine).

Замовити



    ×