Меню

The Museum of Flight

Українські студенти відвідали Музей авіації — найбільший приватний аерокосмічний музей, який розташований на території першого заводу «Boeing».

Музей відкритий для відвідувачів з 1965 року. Саме тоді в центральній частині музею був встановлений реставрований протягом 16 років літак Боїнг 80А-1. Оглядові програми Музею авіації значно розширилися у 1992 році завдяки відкриттю навчального центру «Челенджер».

За своєю суттю це була інтерактивна виставка, яка дозволяла студентам-відвідувачам випробувати місії шатла — космічного корабля американської програми пілотованих польотів. Програма навчального центру включає в себе макет управління польотами корабля NASA і експерименти в усіх сферах космічних досліджень. Сьогодні колекція музею охоплює понад 150 літаків.

На території Музею авіації українські студенти розглядали авіакосмічні апарати та вивчали їхню історію. Особливо призерів вразили німецькі, радянські та японські літаки періоду Першої та Другої світових війн. Серед інших експонатів переможці Фестивалю звернули увагу на відомі машини, наприклад 3-х махові Міг-25 і SR-71, які буди найпотужнішими «ворогами» в часи «холодної війни».

Отож, мандрівку музеями світової корпорації «Boeing» розпочато. А українська команда подорожує далі, аби розкрити секрети світу аерокосмічних розробок в Америці.

Замовити



×