Меню

Boeing Everett Factory

Нарешті призери Фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine 2018» відвідали  – Boeing Everett Factory.

Це найбільше у світі складальне виробництво з випуску літаків. Його площа — 399 480 м2, а тому Boeing Everett Factory вважається найбільшою будівлею в світі за територіальним масштабом. Саме тут конструюють «Боїнги» 747, 767, 777 і нову революційну модель «Боїнг 787 Дрімлайнер».

Завод знаходиться поблизу Сієтла . Лише 150 км суші розділяють Boeing Everett Factory від Тихого океану.

Таке місце розташування зовсім не випадкове. Річ у тім, що випробувальні польоти нових літаків завжди здійснюються на північ, у напрямку океану, щоб в екстрених випадках можна було здійснити посадку на воду, а не у житлових районах. А також сприятливі кліматичні умови дозволяють компанії значно заощаджувати на кондиціонуванні та опаленні величезних приміщень.

Boeing Everett Factory можна назвати окремим містом. На території заводу, крім складальних цехів та ангарів, знаходяться не тільки пожежна та охоронна частини, залізнична станція, автострада, станція водоочистки, а й медичний центр, дитячий садок, відділення банку та більше двадцяти кафе.

Протягом екскурсії на Boeing Everett Factory наші призери дізналися історію компанії, її досягнення, а також поспілкувалися з працівниками заводів та керівництвом.

 

Замовити



×